Σελίδα υποστήριξης Elite Classic

(όλες οι εκδόσεις του προϊόντος)

Βρείτε εντός της σελίδας τεχνική βοήθεια σχετικά με το προϊόν, όπως βίντεο εγκατάστασης και ρύθμισης του μετρητή, τεχνικά φυλλάδια, βιβλίο οδηγιών ή βρείτε απάντηση σε συχνές ερωτήσεις.

diver

Προτεινόμενα θέματα

diver

Κάντε λήψη του βιβλίου οδηγιών ή τεχνικό φυλλάδιο, ανάλογα την έκδοση του μετρητή σας Elite Classic

Οδηγίες χρήσης Elite v2.0

Λήψη

Οδηγίες χρήσης Elite v3,0+

Λήψη

Οδηγίες χρήσης Elite IR/Optical

Λήψη

Τεχνικό φυλλάδιο Elite Classic

Λήψη
diver

Εγκατάσταση σε μονοφασικό πίνακα.

Γενικές ρυθμίσεις μετρητή

Γενικές ρυθμίσεις μετρητή

diver

Όλοι μας οι ασύρματοι μετρητές εκπέμπουν στα 433MHz. Είναι μια UHF συχνότητα που επιτρέπει την ασύρματη επικοινωνία μεταξύ του πομπού και της οθόνης του μετρητή μας, και είναι ασφαλής για τον άνθρωπο.

Ο πομπός μας μεταδίδει κάθε 10, 15 ή 20 δευτερόλεπτα τις ενεργειακές σας δαπάνες, όπως τις έχει συλλέξει από τον/ους αισθητήρας/ες, στην οθόνη του Elite.

Η οθόνη του Elite έχει ενσωματωμένη μνήμη, όπου αποθηκεύονται όλα σας τα ενεργειακά δεδομένα, όπως συλλέγονται, ώστε να σας εμφανίζει τα σύνολα ανά ημέρα, για τις τελευταίες 7 ημέρες, ανά εβδομάδα, για τις τελευταίες 7 εβδομάδες, και ανά μήνα, για 24 μήνες.

Ναι. Ο μετρητής elite classic είναι έτοιμος για χρήση σε τριφασικές παροχές. Θα χρειαστεί μόνο να προμηθευτείτε δύο πρόσθετους αισθητήρες MINI CT για τη χρήση αυτή.

Όταν εμφανίζονται τρεις παύλες στην οθόνη του μετρητή, είναι ένδειξη ότι έχει χαθεί η επικοινωνία μεταξύ του πομπού και της οθόνης. Ελέγξτε τις μπαταρίες στο πομπό (αναβοσβήνει το LED) και ότι στην οθόνη δεν αναβοσβήνει η ένδειξη της μπαταρίας. Πατήστε μια φορά το κουμπί του πομπού για επικοινωνία και επανασύνδεση. Αν το πρόβλημα συνεχίσει, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης της efergy.

Συνήθως η διάρκεια ζωής των μπαταριών εξαρτάται από την ποιότητα κατασκευής τους. Πρακτικά, όμως, η διάρκεια ζωής τους στην οθόνη και το πομπό του μετρητή είναι περίπου 1 έτος. Επίσης, στην οθόνη του μετρητή θα εμφανιστεί το σύμβολο μπαταρίας, όταν η ισχύς της είναι χαμηλή, ενημερώνοντας σας για αλλαγή τους σύντομα.

Όχι. Όλες οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στην ενσωματωμένη μνήμη του μετρητή και δεν διαγράφονται ακόμα και αν οι μπαταρίες στην οθόνη τελειώσουν ή υπάρχει διακοπή ρεύματος.

Ναι. Ο elite classic διαθέτει ρύθμιση για χρήση Νυχτερινού Τιμολογίου. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο ρύθμισης για περισσότερες πληροφορίες.

Όχι. Μπορείτε όμως να προμηθευτείτε τη συσκευή engage hub solo για να προβάλετε ταυτόχρονα τα ενεργειακά σας δεδομένα στον υπολογιστή σας, μέσα από την online πλατφόρμα μας engage, παράλληλα με τη χρήση της οθόνης του elite.

Ναι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να αγοράσετε μια συσκευή engage hub solo και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήστη στη web πλατφόρμα engage.

diver

Θέλετε περισσότερη βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας με email, τηλεφωνικώς ή μέσω online chat.

diver