Σελίδα υποστήριξης E2 Classic

(όλες οι εκδόσεις του προϊόντος)

Βρείτε εντός της σελίδας τεχνική βοήθεια σχετικά με το προϊόν, όπως βίντεο εγκατάστασης και ρύθμισης του μετρητή, τεχνικά φυλλάδια, βιβλίο οδηγιών ή βρείτε απάντηση σε συχνές ερωτήσεις.

diver

Προτεινόμενα θέματα

diver

Κάντε λήψη του βιβλίου οδηγιών ή τεχνικό φυλλάδιο, ανάλογα την έκδοση του μετρητή σας E2 Classic

Οδηγίες χρήσης E2 v1.0

Λήψη

Οδηγίες χρήσης E2 v2.0

Λήψη

Οδηγίες χρήσης E2 IR/Optical

Λήψη

Τεχνικό φυλλάδιο E2 Classic

Λήψη
diver

Εγκατάσταση σε μονοφασικό πίνακα.

Γενικές ρυθμίσεις μετρητή

Ρύθμιση Νυχτερινού Τιμολογίου

diver

Κάντε λήψη του eLink λογισμικού διαχείρισης ενέργειας στον υπολογιστή σας

eLink για Windows (όλες οι εκδόσεις)

Ελληνική γλώσσα για eLink Windows

eLink για MAC (προ macOS Sierra)

diver

Όλοι μας οι ασύρματοι μετρητές εκπέμπουν στα 433MHz. Είναι μια UHF συχνότητα που επιτρέπει την ασύρματη επικοινωνία μεταξύ του πομπού και της οθόνης του μετρητή μας, και είναι ασφαλής για τον άνθρωπο.

Όχι. Όλες οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στην ενσωματωμένη μνήμη του μετρητή και δεν διαγράφονται ακόμα και αν οι μπαταρίες στην οθόνη τελειώσουν ή υπάρχει διακοπή ρεύματος.

Συνήθως η διάρκεια ζωής των μπαταριών εξαρτάται από την ποιότητα κατασκευής τους. Πρακτικά, όμως, η διάρκεια ζωής τους στην οθόνη και το πομπό του μετρητή είναι περίπου 1 έτος. Επίσης, στην οθόνη του μετρητή θα εμφανιστεί το σύμβολο μπαταρίας, όταν η ισχύς της είναι χαμηλή, ενημερώνοντας σας για αλλαγή τους σύντομα.

Ναι. Ο e2 classic διαθέτει ρύθμιση για χρήση Νυχτερινού Τιμολογίου. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο ρύθμισης για περισσότερες πληροφορίες.

Ο φωτισμός στην οθόνη του μετρητή είναι εργοστασιακά ρυθμισμένος για λειτουργία από τις 18:00 έως τις 06:00. Όλες τις υπόλοιπες ώρες είναι ανενεργός για εξοικονόμηση ενέργειας των μπαταριών σας.

Όταν εμφανίζονται τρεις παύλες στην οθόνη του μετρητή, είναι ένδειξη ότι έχει χαθεί η επικοινωνία μεταξύ του πομπού και της οθόνης. Ελέγξτε τις μπαταρίες στο πομπό (αναβοσβήνει το LED) και ότι στην οθόνη δεν αναβοσβήνει η ένδειξη της μπαταρίας. Πατήστε μια φορά το κουμπί του πομπού για επικοινωνία και επανασύνδεση. Αν το πρόβλημα συνεχίσει, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης της efergy.

Η ολική επαναφορά ή επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του μετρητή γίνεται πατώντας τα πλήκτρα UNIT SET και TIME PERIOD, ταυτόχρονα για 2-3 δευτ. Στην οθόνη του μετρητή θα εμφανιστεί η ένδειξη CLR. Με αυτή τη λειτουργία, όλες σας οι πληροφορίες, δεδομένα που έχουν καταγραφεί, όπως και ρυθμίσεις θα σβηστούν χωρίς τη δυνατότητα επαναφορά τους.

Ναι. Ο μετρητής e2 classic είναι έτοιμος για χρήση σε τριφασικές παροχές. Θα χρειαστεί μόνο να προμηθευτείτε δύο πρόσθετους αισθητήρες MINI CT για τη χρήση αυτή.

Ναι. Ο μετρητής e2 διαθέτει στο πίσω μέρος του θύρα USB για να συνδεθεί στον υπολογιστή σας, για τη προβολή των ενεργειακών σας δεδομένων. Θα χρειαστεί αρχικά να κάνετε λήψη του λογισμικού eLink για τη μεταφορά και προβολή των δεδομένων που έχουν καταγραφεί στην οθόνη του e2 στον υπολογιστή σας.

Ναι. Ο μετρητής e2 μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με το σύστημα engage. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η προμήθεια της συσκευής engage hub solo.

diver

Θέλετε περισσότερη βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας με email, τηλεφωνικώς ή μέσω online chat.

diver