Σελίδα υποστήριξης AirControl

Βρείτε εντός της σελίδας τεχνική βοήθεια σχετικά με το προϊόν, όπως βίντεο εγκατάστασης και ρύθμισης του μετρητή, τεχνικά φυλλάδια, βιβλίο οδηγιών ή βρείτε απάντηση σε συχνές ερωτήσεις.

diver

Προτεινόμενα θέματα

diver

Κάντε λήψη του βιβλίου οδηγιών ή το τεχνικό φυλλάδιο της συσκευής Aircontrol.

Βιβλίο οδηγιών Aircontrol

Λήψη

Τεχνικό φυλλάδιο Aircontol

Λήψη
diver

Εγκατάσταση συσκευής Aircontrol

Ρυθμίσεις συσκευης Aircontrol

diver

Το AirControl είναι συμβατό με το 99,99% των κλιματιστικών που κυκλοφορούν στην αγορά, αρκεί να διαθέτει τηλεχειριστήριο υπέρυθρης τεχνολογίας και είναι τύπου split (ξεχωριστή εσωτερική και εξωτερική μονάδα). Αν έχετε συναντήσει πρόβλημα με τη σύνδεση του κλιματιστικού σας, ελέγξτε τα παρακάτω:

 1. Η σύνδεση μπορεί να επηρεαστεί αν οι μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο σας είναι εξασθενημένες. Αλλάξτε τις μπαταρίες και δοκιμάστε ξανά.
 2. Σιγουρευτείτε ότι κατά τη διάρκεια της σύνδεσης έχετε στοχεύσει το τηλεχειριστήριο προς το AirControl
 3. Επιβεβαιώστε ότι το internet και το WiFi σας είναι ενεργό

Σε περίπτωση που το κλιματιστικό σας δεν είναι συμβατό με το AirControl, μπορείτε να μας στείλετε το κωδικό που αναγράφετε στη πίσω πλευρά του τηλεχειριστηρίου σας και το μοντέλο του κλιματιστικού σας. Θα ενημερώσουμε την εφαρμογή μας με τη λειτουργία του κλιματιστικού σας και έτσι θα μπορείτε να κάνετε χρήση του AirControl (συνήθως εντός 48 ωρών).

Ναι. Κάθε λογαριασμός μπορεί να ελέγχει πολλές συσκευές, απλά προσθέστε όσες συσκευές επιθυμείτε στην εφαρμογή.

Ναι. Ο μέγιστος αριθμός εγκατάστασης και χρήσης συσκευών AirControl εξαρτάται από τις δυνατότητες του router σας. Ενημερώνουμε ότι η συσκευή μπορεί να μην ξεχωρίσει όλα σας τα κλιματιστικά αν αυτά είναι του ίδιου τύπου και στον ίδιο χώρο.

Εντός 5 μέτρων σε απόσταση από το κλιματιστικό σας, χωρίς πολλά εμπόδια.

Ναι, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του, μια και η υπέρυθρη ακτίνα αντανακλά πάνω στις επίπεδες επιφάνειες και μεταφέρεται στους τοίχους ή το ταβάνι και εν τέλη φτάνει στον αισθητήρα υπέρυθρης θύρας του κλιματιστικού σας

Ο χρήστης πρέπει να συνδέσει το AirControl με το δίκτυο Wi-Fi κατά τη διάρκεια της αρχικής εγκατάστασης (ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης είναι 123456), και στη συνέχεια να ολοκληρώσει την εκμάθηση τηλεχειριστηρίου του κλιματιστικού σας. Οι κωδικοί των υπέρυθρων ακτινών του τηλεχειριστηρίου σας βρίσκονται αποθηκευμένοι στο σύννεφο, ώστε η διαδικασία σύνδεσης να είναι ιδιαίτερα εύκολη. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ως τηλεχειριστήριο ή για να προγραμματίσετε το A/C σας. Το AirControl θα πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο με το δίκτυο Wi-Fi σας, για να έχετε πάντα πρόσβαση στη λειτουργία του κλιματιστικού σας.

Κρατήστε πατημένο του κουμπί RESET μέχρι η οθόνη της συσκευής να αναβοσβήνει γρήγορα για 5 δευτερόλεπτα. Έπειτα μπορείτε να ξεκινήσετε την ρύθμιση της συσκευής ξανά.

 1. Βεβαιωθείτε ότι το δίκτυο Wi-Fi που είναι συνδεδεμένο το smartphone σας είναι στα 2.4GHz. Η συσκευή δεν υποστηρίζει 5GHz Wi-Fi.
 2. Ελέγξτε ο κωδικός πρόσβασης Wi-Fi είναι σωστός
 3. Ελέγξτε την ισχύ του σήματος Wi-Fi
 4. Κάντε RESET το AirControl, και στη συνέχεια προσπαθήστε ξανά
 1. Ελέγξτε ότι το σήμα του WiFi σας είναι ισχυρό στο σημείο που έχετε τοποθετήσει το AirControl, για να έχει πρόσβαση στο internet
 2. Σε περίπτωση που έχετε κάνει επαναφορά στο router σας ή έχετε αλλάξει το κωδικό του WiFi σας, θα πρέπει να κάνετε επαναφορά στη συσκευή και να τη ρυθμίσετε από την αρχή.

Ναι, απλά θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν την εφαρμογή του AirControl στα κινητά τους και έπειτα να πατήσουν στο ‘+’ για προσθήκη της συσκευής. Στη συνέχεια θα πρέπει να εισάγουν το σειριακό αριθμό (SN) της συσκευής (βρίσκεται στο πίσω μέρος) και το κωδικό ασφαλείας της συσκευής.

Όχι, δεν χρειάζεται επαναφορά. Θα χρειαστεί να κάνετε τη διαδικασία προσθήκης του κλιματιστικού σας από την αρχή. Οι προηγούμενες ρυθμίσεις θα διαγραφούν.

Αν η λειτουργία αυτή είναι ενεργή, τότε το κλιματιστικό σας θα ενεργοποιηθεί με τη τελευταία ρύθμιση λειτουργίας και θερμοκρασίας, στη ρυθμισμένη ώρα.

Το AirControl θα μάθει το φωτισμό του περιβάλλοντος όταν ο χρήστης κοιμάται. Όταν ανιχνεύσει ότι ο φωτισμός είναι χαμηλότερος από το φωτισμό εκμάθησης, αυτό θα σημαίνει ότι ο χρήστης κοιμάται για παράδειγμα από τις 22:00 ως τις 6:00, και θα:

 1. Ρυθμίσει στη χαμηλή σκάλα τη ταχύτητα του αέρα
 2. Αν η θερμοκρασία του δωματίου είναι υψηλότερη από 280C στη λειτουργία θέρμανσης, θα μειώσει κατά 20C τη ρυθμισμένη θερμοκρασία.
 3. Αν η θερμοκρασία του δωματίου είναι χαμηλότερη από 200C στη λειτουργία ψύξης, θα προσθέσει 20C στη ρυθμισμένη θερμοκρασία.

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μια επιθυμητή, σταθερή θερμοκρασία στο δωμάτιο τους, αντί της θερμοκρασίας ρύθμισης λειτουργίας του κλιματιστικού σας, ώστε να λειτουργήσει βάση της επιθυμητής θερμοκρασία. Αν για παράδειγμα, ο χρήστης επιθυμεί μια θερμοκρασία δωματίου από 23℃ ως 26℃ από τις 09:00 ως τις 18:00, το κλιματιστικό σας θα ξεκινήσει αυτόματα τη λειτουργία του στη ψύξη, όταν η θερμοκρασία δωματίου είναι υψηλότερη από 26℃, ή θα ξεκινήσει αυτόματα σε λειτουργία θέρμανσης, όταν η θερμοκρασία χώρου είναι χαμηλότερη από 23℃, κρατώντας έτσι τη θερμοκρασία του χώρου σας εντός του εύρους που ορίσατε. Για τις υπόλοιπες ώρες, εκτός του ορίου ρύθμισης αυτής της λειτουργίας, το κλιματιστικό σας θα είναι ανενεργό και θα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Η επιλογή αυτή προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να ρυθμίσει συγκεκριμένη θερμοκρασία για κάθε ώρα, με μια ελάχιστη περίοδο χρήσης 5 ωρών. Το κλιματιστικό σας θα λειτουργήσει σύμφωνα με αυτές τις ρυθμίσεις, στη λειτουργία ψύξης/θέρμανσης

Η λειτουργία προσφέρει τη δυνατότητα κλειδώματος όλων των πλήκτρων ή μόνο τη λειτουργία ON/OFF του τηλεχειριστηρίου

diver

Θέλετε περισσότερη βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή online chat.

diver