Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελία από τη χώρα σας. United States

Home Energy Wireless Monitor E2 Classic with USB Ανάπτυξη

Ασύρματος Μετρητής Ενέργειας Ε2 Classic με USB

Νέο

Ο μετρητής E2 Classic είναι ο πιο εξελιγμένος, έξυπνος και καλαίσθητος μετρητής της efergy, προσφέροντας περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες, που θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των πελατών για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Πληροφορίες

Ο Ε2 Classic διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη για τη καταγραφή τους ενεργειακών σας δεδομένων, εύκολο μενού πλοήγησης, και επιλογή προβολής των δεδομένων σας σε PC ή MAC. Είναι πολύ απλός και εύκολος στην εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες.

Ο μετρητής σας ενημερώνει αυτόματα κάθε 10 δευτερόλεπτα, για τη κατανάλωση ενέργειας του φωτισμού, των συσκευών σας, της θέρμανση και των άλλων ηλεκτρικών σας συσκευών. Σας πληροφορεί άμεσα για τις επιπτώσεις των ενεργειών σας από την καθημερινή σας κατανάλωση ενέργειας. Το καινοτόμο στοιχείο ενσωματωμένης μνήμης, σας επιτρέπει να δείτε πόση ηλεκτρική ενέργεια έχετε καταναλώσει σήμερα, χθες, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή του τελευταίου μήνα, αλλά υπολογίζει και το μέσο όρο κατανάλωσή σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την κατανάλωσή σας ή και να ανιχνεύσετε μια ανωμαλία σε αυτή.

Ο ασύρματος μετρητής ενέργειας E2 Classic είναι ένας μετρητής με δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων που έχει καταγράψει σε υπολογιστή (PC ή MAC) μέσω της θύρας USB που διαθέτει. Με το δωρεάν διανομής λογισμικό μας Elink, ο χρήστης μπορεί να δει τις ενεργειακές του πληροφορίες σε γραφικές παραστάσεις, να δημιουργήσει διάφορα σενάρια και σημειώσεις, ακόμα και εκτυπώσιμες αναφορές συγκεκριμένων περιόδων καταναλώσεων. Επίσης ο Ε2 Classic προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας πλάνου εξοικονόμησης ενέργειας, με ηχητική σήμανση για υπέρβαση ορίου του προγράμματος, όπως και ρύθμιση πολλαπλών περιόδων χρήσης και κόστους αυτών. 

 

Χαρακτηριστικά

  • Μεταφορά των ενεργειακών σας δεδομένων σε PC ή MAC.
  • Εύκολο στην χρήση και απλή εγκατάσταση
  • Ασύρματη μετάδοση δεδομένων
  • Στιγμιαία ένδειξη κατανάλωσης ρεύματος
  • Ιστορικό καταναλώσεων
  • Χρήση και για το νυχτερινό τιμολόγιο
Διαστάσεις οθόνης (Μ x Π x Υ)86 x 86 x 25 mm
Βάρος οθόνης0.300 kg
Συχνότητα μετάδοσης433MHz
Χρόνος αναμετάδοσης10 - 1 5 - 20 s
Εύρος τάσης110 - 600 V
Θύρα USBΝαι
Διαθέσιμο λογισμικόeLink energy management software
Νυχτερινό τιμολόγιοΝαί . Έως 4 ρυθμίσεις περιόδου τιμολόγησης
Επιτήρηση μεμονωμένων κυκλωμάτωνΌχι
Online monitoringΑπαιτεί τη συσκευή engage hub solo
Διαθέσιμα νομίσματα€, $, £, R, Kr, ₹
Τροφοδοσία οθόνης3 x AAA αλκαλικές μπαταρίες
Διαστάσεις πομπού (Π x Υ x Β)64 x 95 x 28 mm
Τροφοδοσία πομπού3 x AA αλκαλικές μπαταρίες
Διαστάσεις αισθητήρα (Π x Υ x Β)MINI CT: 31x57x21mm | XL: 38x51x38 mm
Μέτρηση ρεύματος50mA - 130 A
Ακρίβεια μέτρησηςΠερισσότερο από το 90%

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Αποδοχή

Efergy Cookies law

Our websites use cookies to collect information.  This includes information about browsing and purchasing behaviour by people who access our websites.  This includes information about pages viewed, products purchased and the customer journey around our websites. Detailed information is set out in our Privacy Policy.